Kategori: Bil

Ti stille din luder sagde jeg og stødte den stille og roligt op i hende. Hold da helt op hvor var det dejligt. Det må vi hellere få prøvet igen en anden gang var alt hvad hun havde at sige til det, og det var da bestemt heller ikke sidste gang vi så noget til hinanden. Efter et par minutter i den våde fisse var jeg klar til at komme, og endnu en gang vendte jeg hende og bad hende slikke mig færdigt. Den er ganske stor, 24 cm i stiv tilstand, og lidt påvirket af det dejlige varme bad.

Hårete damer erotiske historie - Modne kvinder

Jeg lagde mig på sengen og ventede. Det var tydeligvis noget hun nød at se på og inden længe sad hun med et par fingre oppe i sin våde fisse og bare arbejdede løs uden at sige noget. Heldigvis så hun ud til at nyde det nøjagtigt lige så meget som jeg gjorde. Hun kikkede op på mig og sagde: "så kom da i munden og ansigtet på mig" hvorefter hun slikkede løs på pikken. Jeg vil tages hårdt og mærke din store pik i mine huller". Har du prøvet det her sagde hun og uden videre pressede hun hendes dildo op i røven på mig (Hun kunne jo på det tidspunkt ikke vide at jeg så sent som dagen før var blevet kneppet til jeg knap kunne gå af. Nu får svigermor pik mindst 6 gange om måneden og jeg har svært ved at følge med derhjemme med min kone / hendes datter.

Videos

Best Short Squirting Video in Porn History.

Hårete damer erotiske historie - Modne kvinder er

Jeg kunne ikke holde mig og sagde til Anne at jeg var ved at komme. Jeg trak mig ud, og bad hende tage sit tøj helt. Dette skulle bare udnyttes og det blev det. Jeg ved ikke hvor længe jeg legede med hendes bryster, men jeg kunne simpelthen ikke få nok af hendes fantastiske brystvorter, de skulle slikkes, suttes, bides, trykkes osv osv. Jeg sagde straks til hende at hun skulle slikke min pik stiv hvilket hun gjorde. Hun prikkede mig på skulderen og pegede hen i retning af hendes håndtaske. hårete damer erotiske historie

Hårete damer erotiske historie - Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *